středa 4. ledna 2017

Novinky

 Do nového roku s novými sto pro zbytkovými podkafíčky. Konečně došlo i na kovářovu kobylu a můžem si dát až osm kafíček najednou...no nemáme my se skvěle?





 A tady letošní ježíšek. Dřevěný. Jehlice vlastnoručně vyrobené rukou manželovou. Nevím, jestli je název "ponožkové" tady úplně vhodný, protože tloušťka jehlic je 12 mm a to by ty ponožky teda musely vypadat. Spíše bych jim říkala čepicové, protože jsem k nim přikoupila od Dropsu nejtlustší přízi, co měli, a bude se plést čepice.

Jehlice jsou z bukového dřeva a jsou opět a také recyklované a to konkrétně ze šprušlí z dětské postýlky. Napuštěné včelím voskem a lněným olejem a nebála bych se je zhodnotit jako luxusní kousek. Kdepak KnitPro... Kdyby se někomu z Vás hodily, tak se ozvěte, pár šprušlí v dílně ještě zůstalo.

 A na závěr důvod mé delší bloggové odmlky. Už je z ní slečna a je Vám to tak neuvěřitelně šikovný a laskavý pséček, že už pomalu zapomínáme na všechny škody napáchané na naší obuvi, na květinové výzdobě terasy a podobné nepodstatné věci.

A teď huráá na čepici...


Žádné komentáře:

Okomentovat